googleads
Danbo Møbler Mors

Sengeborde

Filter
Kategorier
Pris
Brands
 

Sengeborde

Er du på udkig efter et lille bord til soveværelset? I Danbo´s butikker finder du et udvalg af sengeborde i forskellige størrelser, farver, og materialer. Så uanset om du er på jagt efter et sengebord til din nye seng, eller blot trænger til lidt forandring, kan du sikkert finde et lille bord du kan bruge.


Stort udvalg i Sengeborde

Hvis du mangler et nyt sengebord til soveværelset, er du kommet til det rette sted. Danbo Møbler sælger mange forskellige sengeborde, der opfylder dine behov for et nyt bord, der passer til dit soveværelse. Vores borde fås i forskellige størrelser, farver og materialer, og vi har både sengeborde, der står på gulvet, og borde der hænger frit.
Et sengebord er en praktisk løsning og kan være med til at skabe plads i ens soveværelset. Bordet kan opbevare de ting, du gerne vil have tæt på din seng, eksempelvis den spændende bog du er i gang med at læse, dine ure, opladere og andre ting.
Alt efter hvor meget plads du har behov for, har vi løsningen til dig. For nogle skal bordet kun opbevare småting, som man gerne vil have tæt på sin seng. Her vil vi anbefale, at du bruger en Kaagard sengehylde. Hylden fås i forskellige størrelse og farver og er skabt til dig, der bare skal have det vigtigste i nærheden af din seng. Sengehylden er nemt at installere og er inklusiv ophængsgrippe.
Hvis du gerne vil have meget plads nær din seng, kan vi anbefale et bord fra Kaagaard. Vores model 445037 er et sengebord, der rummer stor plads. Bordet indeholder tre store skuffer samt en lille skuffe, så du skal ikke bekymre dig om pladsmangel. Kaagaard er dansk produceret, hvor design og funktionalitet tydeligt fremgår med bordets rene linjer og dets praktiske størrelse. Natbordet er nemt at rykke rundt på, da det er på hjul.
Hvis du gerne vil have en mellemting, kan vi også klare det. Med det smukke Atom natbord, som er beregnet til at hænges op, får du et bord med et smukt design og god plads til dine ting.
Kom ind i vores butik og se vores udvalg.
Beskrivelse
Udstillingsmodeller

Henter...