googleads
Danbo Møbler Mors

Sofaer

Filter
Kategorier
Pris
Brands
 

Sofaer

Danbo Møbler har et stort sortiment af flotte sofaer og til priser, hvor alle kan være med. I vores sofasortiment finder du mange forskellige sofaer og mindst lige så mange sofamærker og kendte brands, materialer og modeller. Her finder du bl.a. Hjort Knudsen, Brunstad, Skalma,Topline, Maestro Modulsofa, OP Møbler, Bundgaard og mange flere. Uanset om du er på jagt efter en lædersofa, en stofsofa med chaiselong, en modulsofa, grå sofa eller en drøm af en hjørnesofa i læder med chaiselong, så er Danbo Møbler klar til at hjælpe dig i jagten på din nye sofa.
 

Se og prøv vores sofaer

Du er velkommen til at komme forbi en af vores afdelinger, hvor du kan se og prøve vores sofaer. Så kan du også få en snak med en af vores medarbejdere, hvis du er i tvivl om hvilken sofa, der er bedst til dig. Vores medarbejdere står klar til at hjælpe og vejlede dig!
 

Hvilken sofa ønsker du?

Ny sofa? Uanset om du er på jagt efter en lædersofa, en stofsofa med chaiselong, en modulsofa eller en drøm af en hjørnesofa i læder med chaiselong, så er Danbo Møbler klar til at hjælpe dig i jagten på din nye sofa. En sofa er for mange et af de vigtigste møbler i hjemmet. Det er et møbel, der tilbringes mange timer i samtidig med, at det er et af de største møbler i de fleste hjem. Det er derfor vigtigt at finde lige præcis den sofa, der passer til dit hjem.


Bestil din sofa online

Hos Danbo Møbler har du også mulighed for at bestille nye møbler til din stue online. Du skal blot finde den sofa i vores sortiment, du ønsker at købe, hvorefter købet nemt og hurtigt kan gennemføres.
Vores udvalg af finder du ovenfor


Sofasæt

Er du på udkig efter et sofasæt til din stue, hvor du samlet køber en 3 personers sofa og en 2 personers sofa? Så har vi rigtig mange gode tilbud på sofa sæt hos Danbo Møbler. I vores sortiment finder du sofaer i mange forskellige materialer, som for eksempel læder og stof. Vi har sofasæt til enhver smag.


Sofasæt efter dine ønsker

Hos Danbo Møbler er der stor chance for, at du kan finde et sofa sæt, der passer til dine ønsker og behov i vores store sortiment. Er du for eksempel til et stort sofasæt i læder, der er en lounge værdig? Eller er du mere til et lille kompakt sofasæt, der passer ind i de fleste stuer? Så kig rundt her på siden og se, om der er en sofa i vores sortiment, du synes om.


Se vores udvalg af sofasæt

Se vores udvalg af sofasæt her på hjemmesiden eller kom forbi din lokale Danbo Møbler og prøv udvalget. I vores butikker kan du fortælle vores medarbejdere om dine ønsker for dit nye sofasæt, hvorefter de vil vejlede dig i, hvilke sofasæt i vores sortiment der opfylder dine ønsker.


Vores udvalg af sofasæt finder ud her på siden

2 personers  – lædersofa eller stof?
Er du på udkig efter en sofa til 2 personer? Så er det også muligt at finde denne hos Danbo Møbler. Du kan blandt andet finde en 2 personers lædersofa i vores sortiment. Hvis du er mere til en stof sofa, finder du også en 2. personers sofa i stof i vores sortiment af billige sofaer.


3 personers sofa

Er det en moderne 3 personers sofa, du søger i stedet for en sofa til 2 personer, kan du også finde den hos Danbo Møbler. Her kan du, ligesom ved en 2 personers sofa, vælge, om du ønsker en 3 personers læder sofa eller en 3 personers stof sofa. Vores udvalg er stort og fuldt af billige sofaer. Hvis du har set en 2 personers lædersofa i vores sortiment, du godt kan lide, men gerne vil have den som en 3 personers sofa, så spørg gerne vores medarbejdere, om det er en mulighed.


Billige u-sofaer

Kender du til u-sofaer? U sofaer er i de seneste år blevet meget populære i de danske hjem. En u sofa er en sofa, der er formet som et U. Et rigtig godt valg, hvis du ønsker et møbel, der kan sidde mange i samtidig med, at alle kan se hinanden. Hos Danbo Møbler finder du flere forskellige billige u sofaer. Du er velkommen til at kigge ind i butikken og se vores billige u sofaer – hvem ved, måske vælger du denne model i stedet for den 2 personers eller 3 personers sofa, du ellers var på udkig efter.


Billige sofaer

En ny grå stof sofa eller en sort læder sofa kan hurtigt gå hen og bliver en dyr investering. Det mener vi dog ikke, at det behøver at være. Vi har derfor hos Danbo Møbler valgt at have et stort sortiment, hvor det både er muligt at finde billige sofaer og sofaer til en højere pris. Du kan for eksempel finde en 2 personers lædersofa i en høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.
 

Slap af i hjemmet

Det er vigtigt at have et ordentligt sted til afslapning. Der er intet bedre end at komme hjem efter en lang dag og slå sig ned i de bløde. Der skal være plads til hygge, afslapning og de langsomme dage, men der skal også være plads til gæster, sjov og samtaler. Derfor er det vigtigt at bruge tid på at finde det rette møbel. Skal den være til to eller flere personer? Skal den have en chaiselong, så der altid er lidt kamp om den bedste plads? Skal den udstråle varme og hygge eller modernitet og design? Skal den være farverig og iøjnefaldende i ethvert rum, eller skal den være afdæmpet og skjult i et hjørne. Der er mange elementer, der skal overvejes, men her på siden har du rig mulighed for at udforske alle mulighederne. 
 

Hvad koster nye siddemøbler

Prisen afhænger meget af dit størrelsesvalg og materialevalg. Her på siden har vi dog ofte forskellige tilbud på både stof, læder og sæt af flere møbler samt billig lille sofa og lignende. Gå på jagt i vores sortiment. Det er også muligt at se vores produkter i vores butikker, så du kan afprøve siddekomforten, inden du køber. Ved at besøge vores butik kan du også bedre vurdere om det eksempelvis er en 2 pers sofa med chaiselong eller 3 personers sofa med chaiselong i læder, der er bedst egnet til dit hjem. 
 

Fordele ved læder

Læder er et godt valg, hvis du har kæledyr i hjemmet, der eventuelt også befinder sig i sofaen. Læder er nemt at rengøre, da det ofte kan klares med en støvsuger eller fugtig klud. Sofa læder er også en fordel ved små børn i hjemmet, da hverken spildt saftevand eller is sætter varige spor. Til sidst er det værd at nævne, at en lædersofa ældes med ynde. Du vil løbende opleve et smukkere møbel med patina. 
 

Fordele ved stof

Stof er dog også et meget populært valg. Et stofbetræk er hyggeligt og behageligt at sidde i. Det kræver ikke den store vedligeholdelse i forhold til læderpleje. Derudover er stofmaterialet ofte billigere, og det findes i et utal af farver. Se vores udvalg af billige stofsofaer her på siden.
 

Størrelsesvalg

Selvom store sofaer altid kan friste, skal man overveje om der nu også er gulvplads nok. Den skulle nødigt være for stor til stuen, så det er derfor vigtigt at måle op på det ønskede område, inden man beslutter sig. Prøv eventuelt at opmåle til møblet og derefter udfylde størrelsen med avispapir eller andre mindre møbler. Det giver et indblik i, om det er de rette mål at vælge, eller om der skal vælges en anden størrelse. En mulighed er også at udskifte den store flyder med to små i et sæt. Vi har også et udvalg af lille sofa med chaiselong og 2 personer chaiselong, som eksempelvis kan placeres i et hjørne af rummet og dermed ikke tager meget plads. Du kan finde alle størrelser og varianter i vores sortiment. 


 
Beskrivelse

Så starter vi vores store udsalg.
Spar op til 50 % på udvalgte vare


Henter...