googleads
Fri fragt over kr 5000 ,-
Danbo Møbler Mors

Elevationssenge

Filter
Kategorier
Pris
Brands
 

Elevationssenge

En elevationsseng er særligt fleksibel, idet den kan indstilles til at støtte dig præcis der, hvor du har mest brug for det. En let hævet fodende styrker og forbedre f.eks. dit blodomløb og er derfor perfekt for både ben og lænd, hvis du hæver nakken kan det lindre smerterne  efter eks. et piskesmæld. En Elevations seng gør det desuden nemmere at komme ud af sengen.
Som en ekstra behagelig ting kan sengen også indstilles til læsning, og for den sags skyld TV og morgenmad på sengen.
Vælger du en elevationsseng med to madrasser, kan madrasserne indstilles individuelt, så I hver især kan få præcis den position og komfort, I har behov for. 
For at få en god komfort i en
 seng med elevation
, er det den gode madras med den perfekte hårdhed, der i sidste ende sikrer den optimale komfort og den ideelle søvn. 

 


Billige elevationssenge til enhver økonomi

Se vores stærke priser på elevationssenge, vi har løbende tilbud på vores senge, så hold øje med vores side. Vi har mange forskellige modeller at vælge mellem, så der er en elevationsseng til ethvert behov. Vi forhandler bl.a. elevationssenge fra følgende mærker Dunlopillo, Jensen, Joga, Lama, Lapur, Wonderland, Xcellent, m.fl. 
Kom forbi en af vores butikker
Ønsker du at se og prøve en af vores modeller , så kom forbi en af vores butikker. Her står vores dygtige medarbejdere klar til at vejlede dig omkring valget af seng med elevation. 

 

Se og prøv

Ønsker du at se og prøve vores elevationssenge, så kom forbi en af vores butikker. Her står vores dygtige medarbejdere klar til at vejlede dig omkring valget af elevationsseng. De fortæller dig samtidig gerne om dine muligheder inden for elevationssenge til billige priser. Hos Danbo Møbler finder du senge i mange forskellige størrelser. Du kan bl.a. købe elevationssenge i 90x200, 120x 200, 140x200, 160x200 og 180x200 cm. 
Find din nye seng her på shoppen eller hos din lokale møbelhandler fra Danbo Møbler

Tilbud
Er du på udkig efter et godt ? Så har vi løbende elevationssenge til billige priser. Du finder et stort udvalg og et ekstra stort udvalg i vores butikker. Bor du alene, er I et par eller en familie? Vi har sengen til dine behov. Du kan bl.a. finde en:
  • Elevationsseng 90 x 200 cm
  • Elevationsseng 120 x 200 cm
  • Elevationsseng 140 x 200 cm
  • Elevationsseng 160 x 200 cm
  • Elevationsseng 180 x 200 cm


Et godt valg?

Elevationssengene har en række fordele frem for mange andre senge er, at det er muligt at indstille den efter dine ønsker. Er du fx en af dem, der godt kan lide at have dine fødder lidt hævet, så har du mulighed for at hæve fodenden. Du har på samme tid mulighed for at hæve hovedgæret, hvis du fx skal læse eller se fjernsyn. Få et elevations seng tilbud hos dine lokale Danbo Møbler, hvor vi har flere forskellige senge til billige priser. 


Køb en elevations seng billig på webshoppen

Det er nemt og hurtigt at bestille en elevations seng til billige penge på vores webshop. Lige gyldigt, om du ønsker en elevations seng i 90 x 200, 120 x 200, 140 x 200, 160 x 200 eller 180 x 200 cm, er det muligt at købe den på webshoppen. Se vores store udvalg af elevations senge tilbud på webshoppen, og find elevations senge til en billig pris. Køb en seng på webshoppen og få den leveret på din adresse. Det er nemt og hurtigt!
 

Guide til køb af elevationssenge

Når du skal købe en ny elevationsseng skal overveje en række elementer.


Valg af motor

Der kan være stor forskel på motorerne, derfor er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser omkring hvor ofte man tænker man vil indstille sengen. Jo mere aktiv desto vigtigere er det at finde en seng med den helt rigtige motor, der kan også være nogle hensyn til støjniveauet. Hos Danbo Møbler står vi klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige motor som matcher dit behov.


Valg af Elevationsbund

Du skal også tage stilling til kvaliteten af de lameller der er i elevationsbunden. Afhængigt af dine behov kan du overveje om du vil have en model med justerbare lameller. Justerbare lameller betyder du kan finjustere sengens hovedgærde og fodende.
Du skal også tage stilling til om du ønsker en sengebund med madrasbremse. En madrasbremse sikrer at madrassen ikke glider når elevationen benyttes.


Valg af Fjedre

Ønsker ud en hård eller en blød seng? Har du problemer med din ryg eller lænd? Valget af fjedre kan være afgørende for glæden ved din nye seng. Der findes en lang række muligheder med enten posefjedre, pocket fjedre, multipocket fjedre mv.. Besøg evnt. din lokale Danbo Møbler og fortæl os om dine præferencer og dine behov for støtte. Vores sengespecialister står klar til at hjælpe med rådgivning om den helt rigtige hårdhed og fjedrevalg. Lad os hjælpe dig med den gode nattesøvn.
Din vægt har også betydning for dit valg af fjedre. Vejer man over 95 kg kan man overveje multipocketfjedre, denne typer fjedre er kendetegnet ved at indeholde flere fjedre som dermed skaber en bedre understøttelse af din vægt.Ønsker du yderligere informationer?

Så er du altid velkommen til at kontakte din lokale Danbo Møbler. Er du i tvivl om, hvilken størrelse der er den rette til dit rum, så hjælper vores medarbejdere dig gerne med at vælge. De fortæller dig også gerne om de forskellige modeller vi har inden for elevations senge i 90 x 200, 120 x 200, 140 x 200, 160 x 200 og 180 x 200 cm. Tøv ikke med at kontakte os og få et tilbud på elevationssenge til en billig pris. 


Vi har modellen 

Hos Danbo Møbler har vi et enestående udvalg af elevationssenge.


Jensen Elevation

Jensen elevationssenge er anerkendte for deres innovative materialevalg og innovative opbygningssystemer. Jensen zoneinddelte fjerdersystem, hvor man kombinere en blød skulderzone med fast rygsøtte, Jensen Pocket on Pocket teknologi er et enestående  fjedersystem der skaber dyb komfort og stabile madrasser. Jensen senge polstringsmateriale har gode fugttransporterende egenskaber som giver allergivenlige og hygiejniske madrasser. Alle liggeflader kan vakses ved 60 grader. Jensen senge skaber en god stemning i soveværelset og de små detaljer som "usynlige" lynlåse skaber en flot seng. Ønsker du at høre mere om Jensen Elevation kan du besøge din lokale Danbo.Xcellent Elevation 

Xcellent det dansk producerede mærke til den prisbevidste køber og søger du et godt elevationsseng tilbud kunne Xcellent være et rigtigt godt bud på din nye seng. Sengene findes i forskellige farver bl.a. grå, sort og blå og giver dig en enestående mulighed for at finde en farve der matcher dit hjem. Sengene findes i forskellige hårdheder og i en række forskellige størrelser og modeller. 

Wonderland Elevationsseng

Kombinationen af elevationssengens funktionalitet og Wonderlands helt unikke komfort og mulighed for personlig tilpasning skaber en enestående møbel som åbner og ændre soveværelsets anvendelsesmuligheder. Der er tale om højeste kvalitet og inovation og den trådløse fjernbetjening gør det muligt at gemme favoritstillinger. Muligheden for at justere fastheden bidrager til at sengen præcist tilpasses din krop. Alle tekstiler er aftagelige og vaskes ved 60 grader. Den unikke skulderzone bevirker at der opnås optimal afløsning af ryg, skuldrer og nakke. Endeligt er det muligt at vende madrassen så komforten bevares hele sengens lange levetid. Der findes en lang række modeller og muligheder, besøg os hør nærmere.
 
Beskrivelse
Udstillingsmodeller

Henter...